Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40

Omdat u meer bent dan de klachten die u ervaart, bieden wij meer dan een behandeling.

 

“De JIJENWIJ Gezondheid groepspraktijk is ontstaan uit een fusie van de praktijken van Richard Smit, Rob Groen en Alexander Tan. In 2015 besloten zij een nieuw concept van holistische gezondheidszorg op te zetten waarbij de patient zoveel mogelijk centraal staat en niet alleen zijn klachten. In 2017 sloten zij zich aan bij JIJENWIJ. Onze werkwijze zorgt voor een daadwerkelijk samengaan van deskundigheid en ervaring uit de reguliere en de holistische geneeskunde. Hierdoor kunnen wij u heel goed helpen op het medische vlak.”

Onze werkwijze

Het start met een gezondheidscheck

Het zal niemand verbazen dat ons dagelijkse leven van grote invloed is op onze gezondheid. Wat we eten, hoeveel we bewegen, hoeveel stress er is in ons leven (en is geweest) heeft nu eenmaal gevolgen voor onze gezondheid. Werkdruk, relationele zaken, onze levensovertuigingen, patronen en het leefmilieu zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Geschat word dat meer dan 70% van ziektes en klachten veroorzaakt wordt door omgevingsfactoren en leefpatronen; het overige deel is aan erfelijkheid toe te schrijven.

De JIJENWIJ Gezondheid groepspraktijk luistert vooral naar u  in het gesprek. Wij hebben de ervaring dat wij u op deze wijze beter leren kennen, helpen en begeleiden.

Ons behandelplan voor u

Wij houden als team een wekelijks patiëntenoverleg. In dit zogeheten multi-disciplinair overleg (kortweg: MDO) wordt de verzamelde informatie van de gezondheidscheck besproken. Uw hulpvraag en voorkeuren worden door het team besproken en vertaald in een persoonlijk behandelplan. Wij adviseren u bij het uitkiezen van de meest geschikte therapie en behandelaar. Vervolgens komt u in behandeling.

Behandelingen en Therapieën

Over de schouder van de behandelaar(s) blijft het team regelmatig meekijken en evalueren. Dit garandeert flexibiliteit en optimaal gebruik van deskundigheid en ervaring.

Specialisaties/therapievormen:

  • medische begeleiding en advies
  • fysiotherapie
  • natuurgeneeskunde
  • dieet – voedingsaanpassingen
  • acupunctuur, Westerse en Chinese kruiden
  • psychotherapie (integratief)
  • coaching
  • hormoonverstoringen
  • snelle hulp team
  • littekenbehandeling

Een aantal van onze therapievormen komen vaak terug in de behoeften van onze klanten. Het heeft geleid tot zes “veelbesproken thema’s”.

Periodieke check-up

Op gezette tijden uw gezondheid weer even tegen het licht houden, kan met onze “Gezondheidscheck“.


Bekijk uw leven eens vanuit een ander perspectief

Naast de JIJENWIJ groepspraktijk heeft JIJENWIJ ook specialisten in huis voor carrière-vraagstukken en voor passend financieel advies. Neem gerust een kijkje:

Ontzorgen door passend financieel advies

Creëren van nieuwe mogelijkheden in uw werk en inkomen


Fijn om te weten

Onze specialisten zijn BIG en RGS geregistreerd en aangesloten bij ZHONG, VIT, RBCZ en SCAG, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten.

 


Vergoedingen

Veel behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekeringen van de zorgverzekeraars en komen niet ten laste van de verplichte eigen bijdrage.

De website www.zorgwijzer.nl is een goede website voor meer informatie over vergoedingen en onderlinge verschillen tussen de zorgverzekeraars.

Onze tarieven kunt u navragen bij onze praktijkassistenten Marina en Lieke, bereikbaar op 020-6714040.


Ons team

Dr. A. Tan, arts functionele geneeskunde, specialist ouderengeneeskunde

R. Smit, natuurgeneeskundig therapeut

R. Groen, acupuncturist-fysiotherapeut, stress-deskundige

A. Sichi, integratief therapeut, psycholoog

 

Praktijkondersteuners:

Marina Damveld en Lieke Holtus, bereikbaar op 020-6714040.